Thursday, February 26, 2015

Nak Nampak Sentiasa Muda, Cantik Dan Jelita? Toujours Collagen Advanced Shots Ada....Terbukti Keberkesanannya...!

Dah lama tak updated blog ni... Huh! dah bersawang bagai nih... Mana tidaknya, sibuknya tak terkata.. dtambah dengan sakit yang tiba2dan mood yang terhalang...ish2

Kali ni aku nak cerita pasal collagen plak... Toujours Collagen Advanced Shots yang kini terhangat di pasaran sekarang nih... dimana2 orang bercerita tentang kecantikan dan collagen passti menyentuh pasal Toujours Collagen Advanced Shots.... jangan tak tau tu!!!


Pada yang tak tau tu, aku cerita dulu... Apakah itu Toujours Collagen Advanced Shots?

Toujours Collagen Advanced Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, Toujours Advanced Collagen Shots adalah yang terbaik dalam kalangannya. Ia sudah sedia dalam bancuhan yang sedap dan mudah ditelan, hanya koyak dan minum.

Dah baca..? Ini pula apa yang dapat Toujours Collagen Advanced Shots lakukan pada kita...
  • Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam. 
  • Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat. Memudarkan parut jerawat dan jeragat. Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan. 
  • Mengecilkan pori-pori di wajah. Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan. 
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati. Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
  • Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan pada anggota badan anda juga. 
  • Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan. 


# Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan, Toujours Advanced Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh badan.

Nak testimoni... ada... artis2 pun makan ni tau....!



Berkesan untuk lelaki! Yang lasak suka main panas! Yang malas nak pakai skincare, yang liat nak bancuh minuman supplemen, basically TYPICAL MAN. Toujours Advanced Collagen Shots, koyak sachet terus minum jer.... mudahkan?





Haaa... tengok...tengok... mereka2 ni dah makin cantik jelita disebabkan  Toujours Collagen Advanced Shots  ni... badan pun tambah sihat dan cergas....

Rasa kenal tak sesiapa yang memerlukan  Toujours Collagen Advanced Shots nih, kenalkanlah pada mereka....

1. Remaja dengan macam-macam masalah kulit sampai insecure.
2. Si dia berkulit kusam yang kuat bersukan dan terdedah matahari. 
3. Kakak yang suka bersolek tapi still tak berseri. 
4. Gadis minimal yang suka keluar rumah tanpa mekap, no filter. 
5. Brader-brader nak handsome tapi malas pakai apa-apa kat muka. 
6. Officemate yang suka kira kalori makanan sebab takut gemuk. 
7. Makcik up-to-date yang suka bercantik dengan produk terkini dan terhangat. 
8. Pakcik dengan masalah kesihatan yang malas makan buah-buahan dan sayuran. 
9. Bakal pengantin yang dah kesuntukan masa nak cantikkan kulit + body. 
10. Berkulit gelap tapi benci gelap kusam, nak glowing macam Beyonce. 
11. Isteri yang 'pasang badan' sayangkan suami. 
12. Kawan baik yang perlukan makeover untuk gembirakan hati. 
13. Aunty yang dah tak sanggup body kendur dan kulit kedut. 
14. 'Young parents' bermuka lesu, tak cukup rehat asyik berjaga malam. 
15. Abang jaga badan nak juga jaga kulit. 
16. You.

Harga RM199 SM RM209 SS 
(Tak termasuk kos penghantaran)

Whatsapp  Noor : 0172387594

COD di sekitar Shah Alam, Klang dan kawasan sekitarnya.

Apa tunggu lagi.... beli jangan tak beli....ya!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...