Monday, November 24, 2014

Dompet ...... Dark Brown & Light Pink



Dompet Wang Syiling 

Kecil dan comel jerrr! 

Harga:
 RM 8 (excluding postage) 

Warna 
Dark brown & light pink

Lebar: 10cm 

Tinggi: 8cm 

Berminat? 
Whatsapp 0173215261


Sunday, November 9, 2014

Coin Purse... Red/Pink



Coin purse... 

Kecil, dan comel.

Lebar : 8cm 

Tinggi : 7cm 

Warna : red & light pink 

Harga : RM 7 (exclude postage)

Berminat? 

Whatsapp 0173215261

Tuesday, November 4, 2014

Dyara Solutions Varnishing Cream



Dyara Solution Vanishing Cream adalah suatu produk yang dapat dirasa dan di lihat hasilnya dengan cepat ..dengan formula yang berkesan dpt membantu menjadikan wajah lebih halus dan tona kulit yangg sekata..

Dirumus khas dgn bahan campuran yg ringan dan selesa agar meresap kedalam kulit dengan sempurna..

Diperbuat dari sumber alam seperti aloe vera, delima dan rumpai laut yang dinamakan laminaria serta diperkaya dengan vitamin C untuk kulit.

Tidak mengandungi sebarang alkohol dan bahan kimia yang merbahaya.

Ini adalah satu formula yangg mengabungkan penjagaan kulit serta pelembab dgn vitamin C utk perubahan yg cepat.... 

Dengan formulanya yang tak berminyak dan tak berbau, ia sesuai semua jenis kulit dan tona wajah.

Antaranya....

1. Lebih berseri



2. Tona lebih sekata

3. Memutihkan dan mencerahkan kulit 

4. Mengurangkan lingkaran hitam dan kemerahan

5. 24 jam penghidratan

6. Lebih lembut ,sihat dan berseri

7. Melindungi sinaran UV

8. Mengurangkan garisan halus dan parut jerawat


Harga  : 

1 botol : RM 20
3 botol : RM 55(sekotak)

*Tak termasuk kos penghantaran

Whatssap : 0172387594

*******************
commissions %.....!
klik SINI
********************


Friday, October 31, 2014

HP BAG... HPCOVER.... HP CASE


Anything can do.... Handmade Crocheted HP cover

Price : RM 18 (excluding postage)


Width : 10cm
Height : 17cm


Interested?

Whatssap 017-3215261

Thursday, October 30, 2014

BAGPACK DORAEMON




SOLD

Backpack.....

Code : BP 23


Height : 32 cm
Width : 26 cm


Price : RM 28 (exclude postage)


If interested... 
Whatssap 0173215261



Monday, October 27, 2014

SLING BAG LACOSTE


SOLD



SOLD

Code: SL15 & SL 17

 Size: 22 x 18 cm 

Colour available: purple and blue 

Price: RM 28 

Interested?

Whatsapp 0173215261 

Friday, October 24, 2014

Toujours Skin Collagen Dust



Inilah dia collagen dust yang sedang hangat di pasaran dari si cantik manis Hanis Zalikha. Yang bestnya pasal kolagen ni ialah sangat sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran. 

1. Campurkan 1-2 serbuk kolagen ke dalam minuman /yoghurt . TIDAK BOLEH DIBANCUH DGN AIR PANAS. 

2. Dipakai bersama moisturizer siang/malam.

3. Campur dengan air untuk dijadikan sebagai masker. 

Harga :


RM170 (Semenanjung)

RM180 (Sabah Sarawak). 



Menjawab soalan yang sering ditanya.

Apa itu Collagen Dust? Collagen Dust adalah marine hydrolyzed collagen dari 100% produk protein berasaskan ikan. Kesannya secara prograsif, dari dalam, semakin lama anda gunakan, semakin baik hasilnya terhadap kesihatan dan kecantikan badan anda. Inilah alternatif terbaru kepada collagen dan suntikan Botox.

Berkesan untuk kulit?

Ya, dengan memberikan kolagen tambahan kepada badan, keadaan kulit akan bertambah baik. Antara customers’ feedbacks yang terbaik adalah:

1) Garis kedutan tepi mata hilang.

2) Sakit sendi (arthritis) hilang terus/dikurangkan.

3) Kulit lebih tegang .

4) Kulit menjadi ‘glowing’. 

5) Parut jerawat dan jeragat semakin pudar.

Berkesan untuk rambut dan kuku?

Ya dan ya. Kolagen menguatkan kuku yang rapuh. Rambut lebih kuat dan beralun kesan pengambilan kolagen.

Benarkah ia mengurangkan sakit sendi dan otot?

Kami dapati ianya memang benar. Dari kajian dan testimonial pengguna.

Adakah ianya halal?

Ya, dijamin.

Adakah ia diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia?

Ya, dijamin.

Cara pengambilan dan pengunaannya?

1-2 sudu kecil sehari untuk dimakan/minum, sangat larut dalam air sejuk (jus/minuman bersusu/teh dll), sangat sesuai dengan makan cecair (yohgurt/aiskrim). TIDAK BOLEH DILETAKKAN DALAM AIR PANAS.

Anda juga boleh mencampurkan secubit Toujours Skin Collagen Dust dengan krim pelembab sebelum sapu ke muka. Berkesan untuk menegangkan kulit.

Guna produk luar dan dalam untuk hasil terbaik.

Beautify and make yourself youthful with Toujours Skin Collagen Dust. Untuk tips & testimonials, ikut akaun Toujours Skin Collagen Dust di Twitter: @CollagenDust --Toujours Skin, Malaysia.

Whatsapp 0173215261 sekarang atau boleh dapatkan sendiri di Seksyen 7 Shah Alam atau Hospital Klang.

Credit : fb th3bshop


Friday, September 5, 2014

Produk Jualan....... PANDORA

Pandora..... satu fenomena sekarang ni.... yg original memang beribu-ribu nilainya. Gulp..! telan air liur ajelah, x mampu beli. Sekarang ni dah ada yang mampu milik, harga yang sangat berpatutan. Inilah yang saya jual...... replika gelang pandora. 

Actually untuk replika ni terdapat dua jenis. First silver plated, second 925 sterling silver. Walaupun nilainya tidak secanggih versi original, tapi masih boleh dianggap berbaloi untuk dimiliki. Boleh dipakai sebagai aksesori harian. Cantik dan menawan as look like original. Selain itu, terdapat juga charms yang direka mengikut versi original.

Harga yang kami jual memang berpatutan dan mampu milik. Boleh design sendiri ikut kemampuan diri. Saiz gelang gelang untuk pelbagai peringkat umur dengan saiz pergelangan tangan dari 14 cm sehingga 23 cm. Macam2 bentuk charm dan warna boleh djadikan pilihan..... 






Inilah sebahagian gambar2 pandora yang dijual oleh kami.... berminat? Boleh whatssap saya di no. 0173215261 atau nak lebih detail, boleh  dptkan   instagram @pandorainspired4u. 

p/s :  @pandorainspired4u adalah laman instagram yang di urus oleh anak..... siti sarah.

Sunday, April 20, 2014

Sebakul Brooch....... Stok Tempahan2 Yang Diterima Bulan Lepas (dah siap hantar dah.....)






Sebakul brooch  kait ni........ tempahan dari beberapa teman yang dkenali di alam maya. Sudah selamat sampai ke destinasinya ke Ipoh, Kuala Pilah, Pontian dan  Kuala Terengganu.

Dengan maraton yg panjang...... 850 kilometer lebih.., opps! 850 biji brooch berbagai bentuk dan saiz yg mengambil masa kurang ckit 3 bulan 

Huhu....... nk tercekik rasanya....penat!

Wednesday, February 12, 2014

Crochet Brooch Rose Daun Kecil


Rose kecil ini di request oleh seseorang yg telah pernah menempah brooch dari aku pada tahun lepas..... Dia mahu yg lebih kecil dari yang  sedia ada....... So aku cuba membuatnya.... dah jadi bolehlah tempah lagi. Rose ni lebih comel dan ditengahnya menguncup sedikit..... comel sekali! Sesiapa nk menempah, dipersilakan.......

Harga : RM 2.50 satu

Order 12 pcs  : RM 2.00 satu

Order 50 pcs ke atas .... harga RM 1.50 satu

Saya buat sendiri...!

Murah jer!!

Berminat.... Hubungi Noor... 0172387594 atau 0173215261

p/s : kos pos tertakluk kepada kuantiti dan saiz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...