SYURA KURUNG







Khas Penggemar Kurung moden..yg semestinya comel ..dan simple ...sesuai utk anda berbaju baru di tahun baru
SKIRT
**
ROYAL SILK
CORAK BUNGA PRINTED
High  quality  100%
Tak panas (SEJUK)
Tak kasar
jenis kain lembut dan beralun
Zip tepi skirt
getah kiri dan kanan
separuh pinggang separuh getah
Potongan DUYUNG
BAJU
***
Pearl skin platinum
DESIGN KURUNG MODEN
lose cutting 
Leher  bulat
ZIP SOROK BELAKANG BAJU
TANGAN LEPAS
MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan)
SPAN BAHU KIRI DAN KANAN BAJU
鹿BEST SYURA 鹿
✖️jarang 
✖️ fit 
jahitan  kemas  oleh tailor  yg brpengalaman 
mudah iron 
tahan  lasak 
terletak  cantik
selesa  dipakai 
warna2  cun melecun 
warna2 hot
size S M L XL XXL
READY STOK
ce cepat  whatsapp  utk order ye darling2 ...stok  sngt2  limited..
❌NO BOOKING
DOKOH SEKADAR HIASAN
STOK LIMITED
FAST PAYMENT ONLY

model pakai size S sepit belakang baju dan skirt
REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan.

Harga : RM105sm /RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

PRINCESS ELSA






Material :cotton strechable with high quality lace
Free size M to L ( size S boleh pkai takowd besar skit )

Ukuran :
Bahu 14.5 -15
Dada :36-40 max
Labuh tgn :23
Labuh baju :29
Labuh skirt :40
Pinggul :38-42
Pingang :bergetah

lace exclusive depan baju
organza chiffon  kepok depan baju
zip belakang baju

Harga : RM85sm /RM90ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KURUNG MODEN LUISA












Material : mods crepe
✅tidak panas
✅tidak Jarang
✅senang digosok
✅tidak mudah kedut
✅zip belakang

Harga : RM150sm /RM155ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

SYAZANA KURUNG








 Material printed moss crepe
 hidden zip behind & sleeve

Size S
Shoulder 14"
Bust 34.5"
Sleeves 23"
Front Length 28"
Back Length 28"
Skirt
Waist 24"-34"
Hips 34"
Length 41"



Size M
Shoulder 15"
Bust 36.5"
Sleeves 23"
Front Length 28"
Back Length 28"
Skirt
Waist 28"-36"
Hips 36"
Length 41"



Size XL
Shoulder 17"
Bust 44"
Sleeves 23.5"
Front Length 29"
Back Length  29"
Skirt
Waist 32"-40"
Hips 40"
Length 42"

Harga : RM104sm /RM109ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

BLOUSE LISSA







 [[[ BLOUSE SIMPLE BUAT UOLLS  CANTIK BERGAYA ]]]
.
serius rugi siapa tak grab! blouse Lissa ni nampak hebat tau uolls! bergaya serta elegance! 6 pilihan warna menarik akan buat uolls nampak sweet ajer tau dengan Lissa ni.
.
.
KOLEKSI LISSA nie limited tau . sangat sesuai di pakai kasual berjalan ke mana saja,
eheem ehemm cik adik kakak nak pakai berdating pun sesuai tau. simple dan very NICE! sesuai di gaya dengan seluar atau skirt. memang cun
jom jadi yg terawal grab Lissa ni.
.
APA YANG CUN NYA BLOUSE LISSA NI ??
material kain high quality fursan yang sejuk, Tebal & selesakan si pemakai
quality kain yang cantik dan jatuh terletak molekk
tidak melekat pada badan
Material Lembut & Flowy
warna-warna yang menawan
zip belakang baju & berdutt
wudhu friendly
Butang hujung lengan
Saiz  S M L XL XXL
.
 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION
❌ jarang
❌ kecut
❌ berbulu lepas basuh
❌ mudah renyuk
❌ mudah koyak
 ✅ mudah digosok
 ✅ sejuk & selesa dipakai
 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple
.
• Ada SAIZ  S M L XL XXL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai .
tunggu apa lagi jom grab skrg !


• Pada Berminat Cepat Cop saiz Awal2
• Stock Sangat Terhad & Limited taw .
.
Harga : RM65sm /RM70ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

AISH KURUNG MODEN







•Fabric Royal Moist Silk
•Material  High  quality  100%
•Material Kain yg lembut dan tidak jarang(tak melekap Di badan)
•Corak Printed terkini
kualiti jahitan kemas oleh tailor kami  yg berpengalaman
mudah iron
warna2  exclusive
5 warna  hot utk direbut
size XS  S  M L XL XXL

CLEAR STOCK

Harga : RM85sm /RM90ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

CLARISSA KURUNG










 POTONGAN KAIN RUFFLE 
- Korang dah boring pakai kain cutting A, tapi berbeza dengan clarissa kurung ni, ada ruffle dibahagian bawah, jadi boleh korang nak fefiling princess nanti..
.
 MATERIAL LUXURY COMO CREPE 
- Clarissa kurung ni yuri guna material luxury como crepe yg diimport dari dubai. Mmg sangat selesa, lembut 'berflow', anti kedut dan mudah di iron..珞
.
.
 8 VARIASI WARNA HOT 
- Clarissa kurung ada 8 pilihan variasi warna yg paling hot, paling trending dan mampu buat korang nampak menyerlah dari yg lain.. 
.
.
  SPECIAL CUTTING 
- Clarissa kurung ni di'cutting' dengan kemas dan sangat selesa digayakan, Cutting butik, gerenti uolss puas hati mengayakan. Boleh pakai untuk segala majlis..
.
 MESRA MENYUSU 
- Ada zip dekat bahagian dada, Nak menyusu dah takda masalah dah, Tak payah nak sorok2 lagi, Amazing sgt2 darlingss! 來
.
Harga : RM100sm /RM105ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...