Wednesday, October 17, 2018

AISYAH DRESS








Material : heavy chiffon
✔️full lining
✔️nursing/bf friendly
✔️wudhu’ friendly

Size available: SS-2XL

Harga : RM135sm /RM140ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

ELORA DRESS










ELORA DRESS VOL.2 DENGAN KEHADIRAN WARNA “PASTEL” , MEMANG SPESEL UNTUK CIK ADIK YG NAK MENGIKAT TALI PERTUNANGAN TAK LAMA LAGI. LEPAS PAKAI BERTUNANG PAKAI G JENJALAN PULAK. MEMANG NGAM. STANDBY TAU!
.
Yerr yerrr.. edisi kalini mmg akak pilih kaler soft2 ajer utk awk yg nak jadi “darah manis” tu tau. Yg paling best, elora bukan je khas utk org nk bertunang, nak pakai masuk mall pun takde hal. Jadi tatapan umum lagi ada lah kot. Upsss..gurauu hehe
.
.
==================================
KENAPA ANDA WAJIB MEMILIH ELORA DRESS
==================================
(+) high quality material - kak nurul memilih high quality CHIFFON utk elora dress. Bukan chiffon besyer2 tau. Nampak tak cantik dan flowy elora tu?
.
(+) full lining - jgn risau si cantik smua, kami memudahkan kerja anda. Xperlu pakai inner sbb elora dress dah FULL LINING
.
(+) nursing friendly - yesss, elemen penting wajib ada! Khas utk bf mommy di luar sana!
.
(+) wudhu’ friendly - antara elemen wajib ada juga. Mudah utk anda ambil wudhu’
.
(+) design yg praktikal - dgn elora, awk boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya wedding, pertunangan, dinner, convo, kelas dsbnya dear
.
(+) 6 size available- elora ada size bermula dari SS , S , M , L , XL , 2XL tau. Mmg boleh sgt klu nak belikan utk mak sekali
.
.
Amacam? Rasa tazabar tak nak memiliki elora? Jappp.. jom ketahui harganya dlu yaaa














ELORA DRESS VOL.2 DENGAN KEHADIRAN WARNA “PASTEL” , MEMANG SPESEL UNTUK CIK ADIK YG NAK MENGIKAT TALI PERTUNANGAN TAK LAMA LAGI. LEPAS PAKAI BERTUNANG PAKAI G JENJALAN PULAK. MEMANG NGAM. STANDBY TAU!
(Tag kengkawan atau kenalan yg tgh cari baju tunang)
.
Yerr yerrr.. edisi kalini mmg kaknurul pilih kaler soft2 ajer utk awk yg nak jadi “darah manis” tu tau. Yg paling best, elora bukan je khas utk org nk bertunang, nak pakai masuk mall pun takde hal. Jadi tatapan umum lagi ada lah kot. Upsss..gurauu hehe
.
.
==================================
KENAPA ANDA WAJIB MEMILIH ELORA DRESS
==================================
(+) high quality material - kak nurul memilih high quality CHIFFON utk elora dress. Bukan chiffon besyer2 tau. Nampak tak cantik dan flowy elora tu?
.
(+) full lining - jgn risau si cantik smua, kami memudahkan kerja anda. Xperlu pakai inner sbb elora dress dah FULL LINING
.
(+) nursing friendly - yesss, elemen penting wajib ada! Khas utk bf mommy di luar sana!
.
(+) wudhu’ friendly - antara elemen wajib ada juga. Mudah utk anda ambil wudhu’
.
(+) design yg praktikal - dgn elora, awk boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya wedding, pertunangan, dinner, convo, kelas dsbnya dear
.
(+) 6 size available- elora ada size bermula dari SS , S , M , L , XL , 2XL tau. Mmg boleh sgt klu nak belikan utk mak sekali
.
.
Amacam? Rasa tazabar tak nak memiliki elora? Jappp.. jom ketahui harganya dlu yaaa...

HARGA PENGENALAN

Harga : RM169sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

SANDRA EXCLUSIVE
















Design terkini dan TERCANTIK  utk dimiliki...Potongan Baju dan skirt sngt2 gojes...
Design lain daripada Yg lain.

Memperkenalkan Sandra Exclusive yg comfirm meletop!
Grab cecepat Kalau tak nak termimpi- mimpi...cutting Baju yg akan buat anda selim melim.
14 warna pilihan cun utk anda pilih.

Design baju ala blouse dan Design  Skirt yg sangat2 menarik ‼️

   BAJU
*****
Leher Bulat
Baju potongan bawah Bersilang effect slim utk si pemakai
Hujung lengan Ruffle
Zip BELAKANG Baju
Ade Dutt blkg
SKIRT
**
Potongan DUYUNG
Design Skirt BERTINGKAT2 Dan BERSILANG memberi kelainan...(Skirt 3 LAYER SILANG)
Zip blkg skirt
Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan)
 Keistimewaan 
Jahitan yang kemas menarik dan berkualiti.
memberi bonus kpd si pemakai,utk suai padankan SANDRA  Exclusive dgn pelbagai fesyen dan Gaya.
Baju ala blouse boleh dipadankan dgn Skirt atau seluar lain.
SKIRT yg cantik ni jugak boleh dipadankan dgn Baju lain..semestinya memberi kepuasan berganda
Anda takkan percaya dengan harga mampu milik,anda akan mendapat quality setaraf butik2 terkenal
Pelbagai Variasi WARNA TERKINI  & MEMUKAU.
Nampak lebih shine dan meriah dengan material COMO CREPE nih
pilihan saiz ,XS,S,M,L ,XL,XXL. boleh pilih mengikut kesesuaian dan keselesaan bentuk badan.
COMO CREPE ni lebih tegang, lebih elastic, lebih tahan lasak tak mudah tergarit. tak mudah berkedut, dan tak mudah kecut . 

MATERIAL COMO CREPE.
Jenis Kain yang lembut dan beralun , selesa dipakai dengan jaminan quality 100%.AAA+++
Tak jarang dan Tak panas
Senang dicuci dan Ironless,minimal iron...
Design dan Potongan baju dan kain yang menarik dan sesuai digayakan pelbagai peringkat umur
Anggun dan selesa
READY STOK
Perbezaan warna 5% hingga 10%
Dari warna asal,Atas faktor pencahayaan dan lensa Camera.

SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN.

Harga : RM120sm /RM125ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

SUIT YUSRA









Woww jom tampil manis dengan Suit Yusra
Suit Yusra sesuai digayakan di mana-mana event dan boleh dipakai secara kasual

Apa yang BEST tentang Suit Yusra?

❣️Design Patuh Syariah - berkonsepkan "kasual wear" khas untuk wanita muslimah bekerjaya yang busy dengan kerja di opiss! Tapi masih mengekalkan gaya syarie yang professional, lepas ni pasti nampak lebih kemas
.
❣️Material Korean Como Crepe - material yang terbukti sangat berkualiti tinggi yang diimport khas dari luar negara. Sangat superb, cantik, lembut beralun dan mudah digosok (ironless)
.
❣️Belahan line exclusive di tengah baju bakal buatkan uolls lebih stylo
.
❣️6 Pilihan Warna yang Letopss - 6 pilihan warna wanita bekerjaya yang meletops dari warna pastel hinggal warna bold yang sangat menggugat iman
.
❣️Wudhu Friendly dan BF Friendly - Part paling wajib ada! Korang boleh ambil wudhuk dengan mudah dan menyusu baby anywhere dengan adanya hidden zip di leher dan hujung tangan
.
Harga : RM99sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Tuesday, October 16, 2018

DAMIA BLOUSE








 Saiz S hngga 2XL
 Wudhuk friendly ( button hujung tangan )
 Breast feeding ( zip di dada )
 Labuh Menutupi punggung
 Material Korean como crepe
 Ironless sesuai bawa travel
 5 pilihan warna menarik
 Exclusives Line di bahagian tepi baju
 Poket Comel Di bahagian Kanan baju

Harga : RM75sm /RM80ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

JUWITA RUFFLE







MUSIM KENDURI KENDARA DAH TIBA..SIS MENCARI KURUNG YG KELIHATAN CANTIK DAN MENAWAN?
.
.
SIS AKAN KELIHATAN CANTIK JELITA BILA PAKAI JUWITA RUFFLE NI TAU!
.
Dengan juwita ruffle comfirm sis akan lebih berkeyakinan dan tampil menawan tau !! Serius
——————————————
-Apa yang BESTNYA Kurung moden solehah elegant ni ye...珞
 Royal Silk
 High Quality
 Warna yg menawan
 Design Kurung modern terkini
 Cutting Loose Berdutt Belakang
 Pinggang Bergetah keliling
 Zip Kain Sebelah Kiri
 Saiz - S M L XL XXL
 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION :
⚔️ jarang
⚔️ kecut
⚔️ berbulu lepas basuh
⚔️ renyukk
✅sejuk & selesa dipakai
✅mudah digosok
✅tahan lasak & tak mudah luntur
✅Sesuai untuk semua majlis keramaian
✅tampil anggun dan menawan

Offer‼️offer‼️offer‼️

Harga : RM100sm /RM105ss
*Free pos

XXL ADD RM5

Berminat?
Whassap 017-3215261

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...