Tuesday, October 16, 2018

SONGKET RAISYA







HAA JANGAN INGAT BADAN SLIM JE BOLEH BERGAYA
HAKAK2 BADAN PLUS SIZE PUN BOLEH BERGAYA COMEL DENGAN SONGKET RAISYA NI TAU

Design yang sangat2  EKSLUSIF
• Material Baju SUPER HIGH PREMIUM PEAL SKIN A++
• Material skirt SB LINE selesa dipakai
• 5 Warna Yang Menawan & Memukau
• Design Kurung Moden Labuh menutupi punggung
• Leher Bulat ada butang
• Cutting Loose Berdutt Belakang
(  pic model sepit baju di belakang )
• Jenis Kain A Cut
• Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
• Zip Kain Sebelah Kiri
• Saiz XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
❌ jarang❌ kecut
❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk
✅ mudah digosok
✅ sejuk & selesa dipakai
✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian & pakai bekerja

 No Booking !
 Proceed Order 3-4 Days
No Refund Affter paymant
Ukur dahulu sebelum membuat pembelian. Please Take Note
Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inci

Harga : RM110sm /RM115ss
*Free pos

2XL-3XL ADD RM10
4XL ADD RM15

Berminat?
Whassap 017-3215261

DY’LORIA 2.0













Dengan Dy'Loria ni, uolls yang malas nak pergi ofis akan jadi otomatik tetibe je jadi rajin nak pergi ofis..
.
.
Eh..?
.
.
Uolls nak tahu tak kenapa?
.
.
Haa.. bawah ni haa sebabnya.
.
.
==============================
1# DESIGN SUPER MEWAH & EXCLUSIVE
==============================
.
.
Ni salah satu sebab utama kenapa kami kata bila uolls bergaya dengan Dy'Loria ni, uolls yang malas2 nak pergi ofis sebab tak tahu nak pakai ape je akan jadi rajin dengan adanya Dy'Loria ni.
.
.
Dy'Loria dihasilkan secara eksklusif (bukan fancy atau crowded) yang mementingkan penampilan eksklusif dan mewah.
.
.
Dan, yang paling penting..
.
.
..menepati kehendak syarak.
.
.
p/s: confirm rakan seopis uolls akan tergamam bila tengok uolls bergaya dengan Dy'Loria
.
.
==============================
2# HIGH QUALITY MATERIAL
==============================
.
.
Yelah, nak masuk kerja awal pagi dan balik lewat petang, takkanlah nak pakai sesuatu yang rimas dan tak selesa ye tak?
.
.
Sebab tu,
.
.
Dy'Loria ni dihasilkan dari material como crepe dan chiffon berkualiti tinggi yang diimport khas dari luar negara agar uolls yang bergaya Dy'Loria ni boleh merasa selesa, tak panas dan paling penting..
.
.
..tak perlu risau material jarang disebabkan kain yang tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis.
.
.
==============================
3# WUDHU DAN NURSING FRIENDLY
==============================
.
.
Dengan Dy'Loria,
.
.
bila tiba waktu uolls perlu menunaikan kewajipan solat, uolls boleh dengan mudah sekali mengangkat wudhu' disebabkan rekaan zip khas dibahagian tangan baju.
.
.
Perlu menyusukan baby?
.
.
Jangan risau, Dy'Loria juga didatangkan dengan zip khas di bahagian dada agar uolls boleh menyusukan bayi dengan mudah dan selesa.
.
.
==============================
4# 10 PILIHAN WARNA YANG EXCLUSIVE DAN SAIZ DARI S SEHINGGA XXL
==============================
.
.
Dengan adanya 10 pilihan warna yang exclusive ni, uolls boleh gayakan Dy'Loria ni setiap hari selama dua minggu untuk pergi ke ofis dengan warna yang berlainan setiap hari..
.
.
Confirm meletops, kan? Hehe..
.
.
Dan, uolls tak perlu risau tak ada saiz sebab kami ada saiz dari S sehinggalah ke saiz XXL.
.
.
Harga : RM179sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Monday, October 15, 2018

ABAYA SUFI






⚜️DESIGN JUBAH SELUAR YG TRENDY DAN TERCANTIK DI ABAD INI
ABAYA SUFI direka khas utk wanita yg berkerjaya dan bergaya  Bila pakai je terus rasa confident nak pergi kerja, dan of course sgt sesuai utk yg suka travel ke oversea. Yeayy, Design yg semestinya menutup aurat dan sgt selesa sesuai dgn cuaca kt Malaysia  . Material yg best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg uolls 
.
.
⚜️SELUAR CUTTING LOOSE
Dont worry, Abaya Sufi ni mmg boleh mmbuatkan uolls nmpk selim melim taw. Cutting seluar yg loose dan bootcut mmg nmpk effect kaki tinggi mcm che ta dan kelihatan kurus gitu. Zip sisi seluar dan ada getah kiri kanan, jahitan yg sgt teliti dan confirm puas hati 
.
⚜️ PALING PENTING BREASTFEEDING DAN WUDHUK FRIENDLY.
Yg ni mmg mak mak suka sgt, yela senang nak bf ank dlm kereta dan mall.  Abaya sufi ni mmg gojes sgt, uolls pkai lagilah makin gojes  Mudah menyusu, wudhuk friendly and ada poket tersembunyi tw  elok sgt kan gaiss
.
.
⚜️HIASAN PEARL BEADS DITEPI LENGAN BAJU
WAUU  cantik kan Abaya Sufi ni ? Siap ada pearl beads , mmg naikkan lagi seri ABAYA SUFI ni. Pearl ni mmg dah siap jahit kt baju,jadi uolls tinggal sarung je ABAYA SUFI ni mmg dah terletak cantik kt badan uolls 
.
.
⚜️PILIHAN WARNA2 YG CANTIK DAN MENARIK
ABAYA SUFI ni ada 6 warna yg tengah hot dan paling tinggi permintaan taw. Kalau boleh semua warna sis nak grab sebab comey belako  Sesuai digayakan pd bila2 masa shja uolls 

 Jom dapatkan ABAYA SUFI dgn harga yg special 

Harga : RM130sm /RM135ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

HELIZA SUIT








[+]MATERIAL KOREAN VISCOSE.
menggunakan material kain KOREAN VISCOSE. Kain yang sangat lembut,sejuk dan mudah di iron tapi susah nak kedut balik. Sgt gloww dan selesa dipakai.
.
[+] DESIGN EXCLUSIVE.
Sesuai di pakai utk ke tempat kerja, majlis rasmi dan para2 ibu pun boleh bergaya. Akak2 adik2 pasti lagi comel. Yg tua nampak awet muda. Yang muda yang terlebih muda.
.
[+] TERDAPAT 4 PILIHAN WARNA YG MENARIK.
Warna memainkan peranan penting dalam pemakaian individual yg berkerja ke tempat kerja,pejabat,temuduga, universiti, dan sebagainya utk kelihatan lebih professional 
.
[+] WHUDUK FRIENDLY,
Ade zip sorok di bahagian lengan.. buka je zip terus boleh amik whuduk, senangkan?
.
[+] SAIZ AVAILABLE S HINGGA XXL.
Ade size S-XXL. memilih saiz mengikut ukuran saiz badan masing2. Seronokkan?
.
[+] CUTTING SELUAR PALAZZO
Cutting seluar longgar yang bahagian kaki besar sedikit. Cutting seluar yg Selesa mampu untuk bergerak kemana-mana sahaja sama ade berjalan, berkerja atau outing
.
[+] LIMITED EDITION
.
Harga : RM129sm /RM139ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

QAMELIA KURUNG








 MATERIAL PREMIUM VISCOSE (SANGAT SELESA)
TAK PERLU IRON (IRONLESS)
DIJAMIN 100% TAK MELEKAP PADA BADAN.
TAK JARANG DAN TAK PANAS
LEMBUT BERALUN
TAK MUDAH BERKEDUT DAN TAK RENYUK.
MUDAH DICUCI.
WUDUK FRIENDLY.
NURSING FRIENDLY(zip didada 11inch)
SESUAI DIPAKAI KE TEMPAT KERJA, KENDURI, EVENT DLL.
KAIN POTONGAN DUYUNG
.
AVAILABLE SAIZ : S, M, L, XL, 2XL, 3XL & 4XL
.
Harga : RM130sm /RM135ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

ALYSSA LACE KURUNG








Material : Top Lace / Skirt Balotelli
✅ Lace berkualiti tinggi
✅ lembut
✅ tak jarang
✅ tak tebal & tak nipis
✅ selesa
✅ kain tak panas
✅ iron less

Measurement : Refer Photo (tambah tolak 0.5inci)
Detail :
Kebaya
✅ Zip di belakang
Kain Batik
✅ Getah di pinggang
✅ zip & cangkuk di tepi
Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan

‼️HABISKAN

Harga : RM90sm /RM95ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

BALQEES BLOUSE BY QAMISSQA








Balqees, design high class terkini yg menyerlahkn hari2 penampilan korang.. Berkonsepkan moden. Stylish. High Class. Corporate!
SIMPLE YET FASHIONABLE.
Itulah trademark kitorang. Boleh dipakai ke ofis, meeting, jalan2, pegi mall.. Santai2 pun onzzz!
.
.
Dihasilkan dr material terlebih selesa, comfy. Boleh pakai dr pagi sampai malam. Rasa x nak tanggal je. Sebab BEST SGT! Tak caya cer tanya #qamissqangels. Ianya adalah SOFTED COMO CREPE. Lembut & beralun. Tak jarang & tak panas sama sekali!
.
.
Mesra Wudhuk pastinya. Ada zip yg mudah nak buka.. Memudahkan lg korg nak sentengkan & ambil wudhuk. X ketattt & opkos senang. Cutting pulak mcm mana?
Semestinya TERBAIKKKKKKKK DARI QAMISSQA.. Haha.. Dijamin confirm terletak, inshaAllah!
.
.
BF FRIENDLY? Ofkos la ada! Senang korg yg baru lepas bersal!n @ pantanggg nak jalan2 dgn gayanya.. Sbb mudah nak BF kat tempat awam kan. So zip ni sgt senang dibuka!
.
.
6 warna sambutan hangat!
Setiap warna melambangkan personaliti korang. Ada beige, dustypink, emerald, softpink, yellow, royal blue, Antara 6 korang suka yg mana?

Harga : RM89sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

BASIX TUNIC















Material: como crepe satin .
Ready Stock .
Saiz :
|| 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50
_
Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) selesa digayakan
Material yang tak mudah kedut
Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY)
 material yang senang di gosok
 PADDING DI BAHU
. .
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect 

Harga : RM65sm /RM70ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...