Monday, February 19, 2018

KURUNG BELLARINA BATCH 2.0












MATERIAL LYCRA BERKUALITI
Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, tak kedut,tahan lasak & lagi best boleh campak je dalam mesin basuh. Sekali putar dengan baju lain. JIMAT MASA!

 CUTTING POLOS
Tak perlu risau sangkut tang dada atau punggung, cutting polos & mengekalkan nilai muslimah sejati gituu

 POKET DI KANAN BAJU
Memudahkan uolsss semua untuk meletakkan barangan kecil tanpa teringgal atau banyak-banyak beg nak bawa .

 NURSING & WUDHU FRIENDLY
#BELLARINA membantu mommies yang BF yang berkerjaya tau ‼️dengan mesra BF dan memudahkan uolss semua mengambil wudhu juga 

  SIZE S-XXXL
Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Keyakinan diri adalah kunci utama tau untuk wanita berkerjaya 

Harga : RM115sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KURUNG SURI







 Design yang EXCLUSIVE, LIMITED EDITION
 Material lembut dn tahan lasak
 Material royal silk
 Warna yang menawan dan memukau
 Design kurung moden labuh menutupi punggung
 Cutting loose dan  berdutt berlakang 
 Jenis kain kembang payung
 Saiz  S / M / L / XL / XXL

✖️ jarang
✖️ kecut
✖️ renyuk
√ mudah digosok
√ sejuk dan selesa dipakai
√ tahan lasak & tak mudah luntur
√ tampil cantik & menawan dengan design simple
√ sesuai untuk majlis keramaian

Harga : RM109sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KURUNG ELISA








 Design yang EXCLUSIVE, LIMITED EDITION
 Material lembut dn tahan lasak
 Material royal silk
 Warna yang menawan dan memukau
 Design kurung moden labuh menutupi punggung
 Cutting loose dan  berdutt berlakang
 Baju design belahan di tepi dan dihiasi dengan butang menampakkan lagi exclusive
 Jenis kain kembang payung
 Saiz  S / M / L / XL / XXL

✖️ jarang
✖️ kecut
✖️ renyuk
√ mudah digosok
√ sejuk dan selesa dipakai
√ tahan lasak & tak mudah luntur
√ tampil cantik & menawan dengan design simple
√ sesuai untuk majlis keramaian

Harga : RM109sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KURUNG LATEEFA 5








. Design menarik dengan harga sangat istimewa
. Nursing & Wudhuk Friendly
. Material Polycrepe
. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
. Ada poket di kanan baju, sukanyerrr
. Tahan lasak & Mudah jaga.

Harga : RM130sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

MARDHIYA TUNIC









Dilengkapi “SIDE POCKET”
Mardhiya Tunic ini ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', tapi SIDE POCKET sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti

6 PILIHAN WARNA YG MEMIKAT HATI
Ada 6 pilihan warna utk first edition ni. Woww semua warna cantik,semuanya warna popular pilihan si cantikY Memang susah la nk buat pilihan,  rembat ja semua warna kan senang 

MATERIAL LUXURY COMO CREPE YG TERSANGAT LA SELESA
Material Como Crepe ini memang susah renyuk. jenis material x panas, xjarang dan "ironless".  Nak pakai kemana saja boleh. 

NURSING DAN WUDHU FRIENDLY
Mommies semua boleh berfesyen sakan! Zip di dada utk memudahkan mommies2 gojes menyusu dan juga zip di tangan utk mudahkan berwudhuk 

LABUH DAN LONGGAR
Design MardhiyaTunic memang sgt2 patuh syariah
cuttingnya cantik bak bidadari, dan juga labuh serta longgar. Tak perlu pening pikir nak match dgn seluar apa, sebabnya Mardhiya Tunic ni boleh juga dipakai dengan skirt labuh

Harga : RM75sm / RM80ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Sunday, February 18, 2018

KEBARUNG SANDRA







5 warna yang menarik untuk di rebut
mesti miliki baju kurung moden
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
materia MOST CREPE
warna yang menawan dan memukau
design KEBAYA TRENDI
cutting loose dan  berdutt berlakang
jenis kain kembang payung
 zip sebelah kiri

saiz  XS  S M L XL XXL
 NURSING FRIENDLY ..
ADE HEDDEN ZIP DEPAN BAJU

×jarang
×kecut
×renyuk
√mudah digosok
√sejuk  dan selesa dipakai
√tahan lasak & tak mudah luntur
√tampil cantik & menawan dengan design simple
√sesuai untuk majlis keramaian
  
Prosec 3---5 bekerja
Ready stock

Harga : RM110sm / RM115ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

PETUNA SUIT










Material : High quality Korean Crepe (ironless)
Getah palazzo yg streachable full
Pregnant amat sesuai
Pleated 
Nursing & wudhu friendly with hidden zip (bust zip & pleated sleeves)
Size from S till XL

Boleh pilih blouse sahaja atau suit iaitu bersama palazo
All colour and all size masih available
Royal Blue / Teal Mint / Dusty Violet / Dusty Pink / Candy Maroon
Petuna Suit (blouse + palazo)
Harga : RM140sm / RM145ss
*Free pos

Blouse Only
Harga : RM90sm / RM95ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...